Asigurare pentru intreprinderi mici si mijlocii - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare pentru intreprinderi mici si mijlocii

Polița de asigurare pentru întreprinderi mici și mijlocii se adresează acelor persoane juridice care fac parte din categoria IMM-urilor.

Ce reprezintă o asigurare pentru întreprinderi mici și mijlocii?

Contractul de asigurare pentru întreprinderi mici și mijlocii este o poliță obișnuită, care protejează posesorii acestui tip de entități împotriva riscurilor ce pot apărea în activitatea de zi cu zi a business-ului lor.

Cine are nevoie de o poliță de asigurare IMM?

Asigurarea pentru întreprinderile mici și mijlocii este o poliță care poate fi accesată de: - persoanele juridice care desfășoară activități non-agricole sau non-industriale; - persoanele juridice care au clădiri de birouri, magazine, ateliere sau restaurante. De asemenea, pot să își asigure activitatea și persoanele fizice autorizate, cabinetele medicale, notariale și de avocatură. Aceeași poliță pentru IMM-uri li se adresează și celor care sunt înscrise într-un contract de comodat pentru locații în care se desfășoară activități economice. Există și afaceri care nu pot accesa o asigurare pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Cine nu poate să încheie o poliță de asigurare IMM-uri?

Conform legislației din România, mai exact a legii 346/2004, fac parte din categoria întreprinderilor mici și mijlocii acele firme care au maximum 250 de salariați și o cifră de afaceri anuală de maximum 8 milioane de euro. Companiile de asigurări pot oferi polițe pentru business-uri care se încadrează în aceste criterii sau pot aplica standarde diferite. Totodată, nu sunt considerate IMM-uri companiile care activează în domeniul industrial sau în cel agricol. Condițiile de încheiere a poliței pot varia de la un asigurator la altul.

Ce tipuri de risc sunt acoperite de o poliță IMM la preț bun?

O asigurare pentru IMM-uri poate să protejeze afacerea dumneavoastră împotriva daunelor care pot apărea la nivelul bunurilor, dar și al clădirilor în care se desfășoară activitatea firmei. Sunt incluse în poliță clădirile, instalațiile, precum și pagubele apărute la nivelul mijloacelor fixe. Totodată, companiile care vând asigurare IMM ieftină garantează despăgubiri și în cazul calamităților precum cutremure, alunecări de teren, incendii sau inundații. În plus, puteți fi despăgubit și în cazurile de furt sau tâlhărie, fiind incluse în asigurare și bunurile firmei.

Cum puteți identifica cea mai bună asigurare IMM pentru afacerea dumneavoastră?

Cu ajutorul Asigurari.ro, veți putea identifica și cumpăra imediat polița IMM de care afacerea dumneavoastră are nevoie. Este necesar doar să oferiți câteva informații despre afacere și despre particularitățile pe care doriți să le aibă polița. În doar câteva minute, veți primi lista cu toate ofertele care corespund criteriilor alese. Selectați varianta de asigurare întreprinderi mici și mijlocii online care vi se pare convenabilă și o puteți achiziționa instant! Puteți plăti costul ei prin transfer bancar sau cu card Mastercard, Maestro, VISA Electron sau VISA. Toate datele personale și bancare oferite sunt protejate prin protocoale de ultimă generație.

Disclaimer: Site-ul asigurari.ro nu vinde direct aceste produse, ci facilitează procesul de cumpărare. Pentru a primi o ofertă pentru acest tip de asigurare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa suport@asigurari.ro și vă vom pune în legătură cu colaboratorii noștri specializați.