Asigurare garantii - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare garantii

Polița de asigurare de garanții este un contract prin intermediul căruia este securizată respectarea obligațiilor înscrise într-un contract.

Ce este o asigurare garanții?

Această poliță pentru asigurări de garanții oferă și alte beneficii, acoperind câteva riscuri deosebit de importante, îndeosebi dacă o achiziționați în calitate de deținător al unei afaceri.

Ce riscuri acoperă o asigurare de garanții?

Prin intermediul unei polițe din această categorie sunt acoperite riscurile apărute din executarea necorespunzătoare a unor obligații marcate într-un contract. Totodată, sunt acoperite și riscurile rezultate din neexecutarea acestor obligații de către firma dumneavoastră. În plus, în contractul pentru asigurare de garanții pot fi incluse și pierderile suferite de beneficiarii contractului pe care îl încheiați, în situația în care nu puteți respecta obligațiile înscrise în acesta.

De ce este necesară o asigurare de garanții pentru afacerea dumneavoastră?

Riscurile precum cele menționate pot cauza instabilitate financiară, dacă sunteți nevoit să le acoperiți din fonduri proprii. Pot apărea nerespectări ale obligațiilor contractuale, ca urmare a unor cauze externe și imprevizibile. Cu o poliță de asigurare, beneficiați de suport financiar, astfel încât aceste situații să nu afecteze starea generală a afacerii dumneavoastră.

Cum funcționează sistemul Asigurari.ro, pentru identificarea celei mai bune polițe de asigurare garanții?

Prin intermediul Asigurari.ro aveți posibilitatea de a găsi foarte rapid orice tip de poliță de asigurare vă doriți să încheiați. De la asigurări auto și până la asigurări garanții, acesta este locul în care puteți identifica rapid și simplu oferta perfectă pentru dumneavoastră. Sistemul nostru are nevoie de câteva informații cu privire la criteriile pe care doriți să le bifeze contractul pe care îl încheiați și particularitățile elementelor pe care le asigurați. În baza acestor detalii, sistemul generează lista completă cu asigurări pentru garanții la preț bun, disponibile pentru dumneavoastră.

De ce să alegeți Asigurari.ro, atunci când căutați o poliță de asigurare de garanții?

Pe lângă modul intuitiv și rapid în care funcționează platforma noastră, aveți multe alte motive pentru care să apelați la noi atunci când aveți nevoie de asigurare de garanții. Vă punem la dispoziție într-un singur loc ofertele celor mai importante firme de asigurări din România. Economisiți astfel timp și energie. Totodată, puteți achiziționa polița tot din platforma noastră, iar plata se efectuează cu card bancar VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard. Puteți achita costul unei polițe dorite și prin transfer bancar. Toate informațiile personale și bancare pe care le introduceți sunt protejate prin intermediul unui protocol modern de securitate.

Cum puteți intra în posesia asigurării de garanții pe care o cumpărați de pe Asigurari.ro?

Indiferent de modalitatea de plată pe care ați ales-o pentru a achita valoarea poliței pe care doriți să o cumpărați, aceasta va fi livrată instantaneu la adresa dumneavoastră de e-mail, odată ce este confirmată finalizarea plății. Alegeți serviciile noastre și rezolvați rapid problema asigurării de garanții!

Disclaimer: Vă reamintim că asigurari.ro nu oferă în mod direct acest tip de asigurare, ci intermediem procesul de cumpărare. Pentru a primi informații detaliate și o cotă personalizată, vă invităm să ne scrieți pe adresa de e-mail suport@asigurari.ro. Vom face toate demersurile necesare pentru a vă oferi cea mai bună soluție.