Asigurare eoliene - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare eoliene

Centralele eoliene sunt echipamente care se utilizează pentru transformarea energiei vântului în energie electrică. Acestea sunt expuse riscurilor pe parcursul transportului și al utilizării.

Ce tip de poliță este o asigurare pentru eoliene?

În calitate de deținător al acestui tip de echipamente, aveți posibilitatea de a le proteja prin intermediul unei asigurări specifice a bunurilor. O asigurare pentru centrale eoliene este o măsură prin care vă puteți garanta despăgubiri, în cazul unor daune accidentale și neprevăzute pe care le-ar putea suferi centralele în cauză. Așadar, vorbim despre o asigurare din categoria celor “all risk“.

Care sunt, mai exact, riscurile incluse într-o asigurare online pentru eoliene?

Polița pentru eoliene este una convenabilă pentru partea asigurată, deoarece acoperă cele mai importante riscuri de bază. Prin intermediul actului de asigurare la preț bun pentru eoliană, obțineți despăgubiri în cazul în care se produc daune ca urmare a erorilor de operare a centralelor. Sunt acoperite și pagubele rezultate în urma viciilor de asamblare și construcție, a defectelor materialelor, a erorilor de execuție, suprasarcinii și scurt-circuitului. Și în situația în care apar erori ale dispozitivelor de siguranță și reglare, daunele intră în clauzele asigurării. În funcție de compania de la care alegeți să cumpărați asigurare pentru eoliene la prețuri mici, pot fi acoperite și cheltuielile provocate de lipsa consumabilelor (ulei, apă, lubrifiant), fenomene naturale extreme (furtuni, trăznete, cutremure, incendii etc.) sau daune provocate pe parcursul transportului centralelor.

Unde este valabilă o poliță pentru parc eolian?

Asigurarea pentru centrale eoliene în România este o poliță care acoperă daunele rezultate în urma incidentelor petrecute pe teritoriul țării noastre. Există, însă, și excepții. Este vorba despre pagubele care pot apărea pe parcursul transportului către unitățile care se vor ocupa cu reparația. Acestea sunt acoperite pe întregul teritoriu al Uniunii Europene, inclusiv în cazul în care se produc la sediul firmei reparatoare.

Ce riscuri suplimentare poate acoperi polița ieftină pentru eoliene?

Dacă optați pentru o poliță pentru eoliene în România, unele companii vă oferă posibilitatea să includeți în contract și riscuri suplimentare care să fie acoperite. Este vorba despre pierderile înregistrate la nivelul profitului, în urma imposibilității centralelor de a funcționa la randament optim, din cauza producerii unor evenimente din categoria celor asigurate.

Cum pot asigura turbinele eoliene prin intermediul Asigurari.ro?

Există mai multe companii care oferă posibilitatea de încheiere a unei polițe de asigurare pentru eoliene, iar prin intermediul platformei noastre puteți descoperi rapid cele mai bune variante pentru dumneavoastră. Trebuie doar să alegeți particularitățile pe care doriți să le îndeplinească polița, durata pe care să o aibă și să oferiți câteva detalii despre bunurile asigurate. În baza informațiilor pe care le furnizați, sistemul nostru generează în doar câteva minute lista completă a ofertelor. Ulterior, puteți alege polița dorită, iar contravaloarea ei poate fi achitată prin transfer bancar sau cu cardul. Se poate efectua plata cu un card VISA, Mastercard, VISA Electron sau Maestro. Rapid și sigur, cu protecție totală a datelor dumneavoastră!

Disclaimer: Vă reamintim că asigurari.ro nu vinde direct acest tip de asigurare, ci facilitează tranzacțiile. Pentru a obține o ofertă, vă invităm să ne contactați prin e-mail la adresa suport@asigurari.ro, iar noi vom face demersurile necesare pentru a vă oferi soluția potrivită.