Asigurare societati comerciale - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare societati comerciale

Societatea comercială este o asociere a mai multor persoane, care au drept scop obținerea de profituri, iar în acest sens se efectuează investiții în bunuri, servicii și altele.

Ce este o asigurare pentru societățile comerciale?

Pentru ca cei implicați într-o societate comercială să fie protejați împotriva diverselor riscuri, se poate încheia o poliță specifică de asigurare pentru răspundere civilă, denumită asigurare a societății comerciale.

Pentru ce tipuri de SC-uri puteți încheia o poliță online?

Există mai multe tipuri de societăți comerciale, în funcție de numărul de asociați, dar și de alte criterii stabilite prin lege: - SCS (Societate în Comandită Simplă); - SCA (Societate în Comandită pe Acțiuni); - SRL (Societate cu Răspundere Limitată); - SA (Societate pe Acțiuni); - SNC (Societate în Nume Colectiv). În oricare dintre aceste tipuri s-ar încadra afacerea dumneavoastră, aveți dreptul de a încheia o poliță de asigurare pentru societatea comercială.

De ce să alegeți platforma Asigurari.ro pentru asigurarea societății comerciale?

Asigurari.ro este locul potrivit pentru dumneavoastră, dacă doriți să obțineți acces rapid la ofertele disponibile pe piața de asigurări din România, pentru firma pe care o dețineți. Alegeți să utilizați sistemul nostru și scăpați de grija căutării ofertelor la fiecare firmă de asigurări în parte. Tot ce trebuie să faceți este să oferiți detalii despre criteriile pe care doriți să le îndeplinească polița pentru societatea comercială, precum și câteva date despre afacerea dumneavoastră. În baza acestor informații, sistemul nostru adună toate ofertele disponibile pe piață și vi le afișează pe ecran, astfel încât tot ce vă mai rămâne de făcut este să alegeți varianta optimă. După ce ați identificat-o, puteți achita contravaloarea ei prin card VISA Electron, Maestro, Mastercard sau VISA. Procesul de plată este securizat și protejează datele personale și bancare pe care le oferiți. Odată confirmată plata, polița va fi trimisă la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.

Ce riscuri pot fi acoperite de o poliță ieftină pentru societățile comerciale?

Dacă doriți să achiziționați o poliță SC la preț mic, cu siguranță veți putea identifica în lista ofertelor o variantă convenabilă pentru dumneavoastră. Polițele acoperă riscuri de bază, protejând societățile comerciale în cazul daunelor materiale înregistrate la nivelul sediului, precum și în cazul pagubelor produse ca urmare a degradării sau a pierderii unor bunuri. Din categoria riscurilor acoperite de o astfel de poliță fac parte și daunele care pot apărea ca urmare a calamităților neturale (cutremure, incendii, alunecări de teren etc). Totodată, puteți beneficia și de despăgubiri în caz de furt sau tâlhărie.

Pot beneficia de asigurarea societății comerciale și angajații firmei?

În funcție de tipul poliței de asigurare aleasă pentru societatea comercială, salariații dumneavoastră pot beneficia de protecție în caz de deces sau invaliditate ca urmare a accidentelor de muncă.

Disclaimer: Vă informăm că asigurari.ro nu oferă în mod direct acest tip de asigurare. Dacă sunteți interesat de acest produs, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa suport@asigurari.ro, iar noi vă vom conecta cu partenerii noștri pentru a vă oferi cea mai bună ofertă.