Asigurare culturi agricole - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare culturi agricole

Polița este recomandată atât persoanelor juridice, cât și celor fizice, dacă acestea exploatează terenuri agricole.

De ce este recomandată o asigurare pentru culturi agricole?

În situația în care activați în domeniul agriculturii, la nivel profesional, cu siguranță cunoașteți importanța și nivelul investițiilor pe care le implică acest domeniu. În mod tradițional, există și riscuri importante pe care le presupune activitatea în agricultură, iar factorii care pot să aibă impact asupra rezultatelor obținute sunt variați. Cu ajutorul poliței de asigurare la preț mic pentru culturi agricole puteți beneficia de protejarea investițiilor dumneavoastră, în cazul în care apar riscuri neprevăzute.

Care sunt riscurile de care vă protejează o astfel de asigurare?

Cu ajutorul unei asigurări pentru culturi agricole beneficiați de acoperirea daunelor, în condițiile stabilite, rezultate din următoarele cauze:

  • incendii de vegetație;
  • grindină;
  • furtuni majore;
  • ploi torențiale;
  • îngheț neprevăzut (timpuriu de toamnă sau tardiv de primăvară).

De asemenea, puteți include în contractul dumneavoastră și riscuri suplimentare, astfel că puteți încheia și o asigurare de culturi agricole pentru secetă.

Ce tipuri de culturi agricole pot fi asigurate?

Companiile care activează pe piața din România și oferă posibilitatea încheierii de contracte de asigurare ieftine pentru culturi agricole vă permit să asigurați orice tip de cultură. Poate fi vorba despre rapiță, porumb, cartofi, muștar, soia, grâu, orz, sfeclă de zahăr, floarea-soarelui, ovăz etc.

Care este valoarea potențială a despăguburilor, prin asigurarea culturilor agricole?

Spre deosebire de alte polițe de asigurare, precum cele auto, calculul valorii despăgubirilor în cazul poliței pentru culturi agricole este mai complex. Valoarea acestora se stabilește în funcție de proporția daunei, raportată la nivelul distrugerii. Se poate acoperi dauna în mod integral sau parțial.

Ce înseamnă gradul de distrugere al unei culturi agricole?

Gradul de distrugere este, de regulă, un raport exprimat în mod procentual. Raportul este cel dintre valoarea pe care o are pierderea mediei, cauzată de evenimentul asigurat, și valoarea producției de referință. Această producție de referință trebuie menționată în contractul de asigurare.

Cum se stabilește suma asigurată?

Suma totală asigurată printr-o poliță de asigurare a culturii agricole se calculează prin înmulțirea sumei per kilogram de producție cu valoarea producției medii. Aceste valori trebuie să fie agreate între asigurător și asigurat.

Cum puteți cumpăra o poliță de asigurare pentru culturi agricole la prețuri bune, prin intermediul Asigurari.ro?

Sistemul nostru a fost dezvoltat special pentru a vă permite să identificați rapid și fără efort cea mai bună poliță de asigurare. Dacă aveți nevoie de o poliță pentru culturile agricole pe care le dețineți, aici găsiți cele mai bune oferte de pe piața din România. Trebuie doar să oferiți informațiile esențiale despre culturile asigurate, iar platforma noastră va genera lista ofertelor disponibile la companiile de profil. Rămâne doar să alegeți polița perfectă și să achitați suma aferentă, prin transfer bancar sau cu card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Sigur, rapid și eficient!

Disclaimer: Vă informăm că asigurari.ro servește ca intermediar pentru acest tip de asigurări și nu le comercializează direct. Pentru detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați un e-mail la adresa suport@asigurari.ro. Echipa noastră va facilita comunicarea cu partenerii specializați pentru a vă oferi cea mai bună soluție.