Asigurare case expeditii - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare case expeditii

Polița de asigurare pentru casă de expediții este un contract destinat companiilor care au ca obiect de activitate expediția de mărfuri.

Cui îi este destinată polița de asigurare pentru casă de expediții?

Fie că este vorba despre o afacere care intermediază expedițiile sau organizează transportul mărfurilor, afacerea dumneavoastră are nevoie de o asigurare de răspundere civilă. Pe lângă riscurile acoperite, ea este esențială și în vederea obținerii autorizației de funcționare.

Care sunt riscurile acoperite de asigurarea casei de expediții?

O poliță de asigurare pentru casa de expediții este un contract care acoperă pierderea, distrugerea sau avarierea mărfurilor pe care compania dumneavoastră le preia, cu scopul de a organiza sau intermedia expediția lor către destinația finală. Totodată, sunt incluse în asigurare și pierderile financiare cauzate de întârzierea transporturilor și livrarea eronată a bunurilor.

Unde este valabilă o asigurare ieftină pentru o casă de expediții ?

Polița de asigurare încheiată pentru răspunderea civilă a caselor de expediții este un contract cu valabilitate internă și internațională. În funcție de politica firmei de la care decideți să achiziționați polița, pot fi acoperite daunele cauzate de evenimentele produse în traficul rutier din România și Europa sau din România și întreaga lume.

Ce cheltuieli și costuri sunt acoperite prin asigurarea pentru o casă de expediții online?

Dacă alegeți să folosiți o astfel de poliță pentru a vă asigura activitatea de expediție a mărfurilor, beneficiați și de asigurarea unor cheltuieli precum: intervențiile de salvare și mutare a mărfurilor, cu scopul de limitare a pagubelor, cheltuielile de judecată și reorganizarea transportului în condiții conforme. Aceste cheltuieli sunt, de regulă, asigurate prin limitarea la un procent din valoarea lor. Procentul poate să varieze, în funcție de politica firmei de la care cumpărați asigurarea și de costul poliței alese.

Ce riscuri nu sunt incluse în polița pentru casa de expediții?

Există și riscuri neincluse în asigurare, precum răspunderile obligatorii prin lege, vătămările corporale, incendiile, exploziile, ilegalitățile comise de către asigurat sau subcontractanți etc. Este important să consultați particularitățile contractului ales, pentru lista completă a riscurilor incluse și neincluse de polița dumneavoastră.

Cum vă ajută Asigurari.ro să găsiți, în cel mai scurt timp, o asigurare pentru casă de expediții la preț bun?

Sistemul pe care vi-l oferim este unul caracterizat de rapiditate și simplitate în utilizare. Din partea dumneavoastră este necesară doar completarea unui formular cu informații de bază despre firma pe care o dețineți și particularitățile pe care doriți să le prezinte contractul de asigurare al casei de expediții. În baza acestor detalii, platforma noastră generează o listă cu toate ofertele companiilor de asigurare din România. Alegeți varianta potrivită și comandați-o online! Puteți achita prin transfer bancar, dar aveți și varianta plății cu card bancar VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Datele personale și bancare furnizate sunt protejate, printr-un protocol modern de securitate.

Disclaimer: Asigurari.ro funcționează ca intermediar pentru acest tip de asigurări și nu le comercializează în mod direct. Pentru a primi o cotă personalizată, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa suport@asigurari.ro și vă vom face legătura cu partenerii noștri pentru a vă oferi cea mai bună soluție.