Asigurare animale - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare animale

Polița de asigurare pentru animale de companie în România este un contract prin care stăpânii de câinii și pisici care se încadrează într-un anumit interval de vârstă, pot fi protejați în caz de deces sau îmbolnăvire a prietenului lor necuvântător.

Ce tipuri de asigurare online pentru animale pot fi cumpărate în România?

Cele mai importante firme de asigurări care activează pe piața din România vă oferă posibilitatea de a achiziționa polițe de asigurare pentru animale de companie, precum și polițe de asigurare agricole pentru animale. Ambele variante protejează posesorii de animale, în cazul îmbolnăvirilor sau deceselor cauzate de diferiți factori de risc.

Cum funcționează o asigurare la preț mic pentru animale de companie?

Puteți beneficia de despăgubiri, în cazul în care sunt necesare tratamente medicale, spitalizări, intervenții chirurgicale, dar și în caz de deces ca urmare a unui accident. Prin polița de asigurare de sănătate pentru animale de companie pot fi acoperite inclusiv costurile de incinerare.

Cui i se adresează o asigurare agricolă pentru animale?

Au nevoie de o poliță de asigurare pentru animale mai ales fermierii. Fie că este vorba despre persoane fizice deținătoare de animale în gospodărie sau persoane juridice care se ocupă cu gesitunea fermelor zootehnice, aceștia pot să apeleze la o poliță de asigurare pentru animale domestice cu scopul de a-și proteja efectivele de caprine, suine, ovine și bovine.

Ce riscuri acopera o poliță de asigurare agricolă, pentru animale?

În cazul efectivelor din aceste specii de animale, există foarte multe probleme care pot apărea și pe care este bine să le aveți în vedere la achiziționarea unei polițe. Pot fi acoperite riscurile de vătămare sau deces al animalelor. Este vorba despre orice fel de boli, mai puțin cele de pe lista Oficiului Internațional Epizootic. Sunt acoperite și problemele cauzate de accidente, dar și riscurile generale precum: incendii, electrocutări, explozii, cutremure, alunecări de teren, furtuni puternice, inundații, avalanșe de zăpadă, prăbușirea clădirilor de adăpost etc.

Cum puteți găsi polițe de asigurare pentru animale, prin intermediul Asigurari.ro?

Acesta este locul în care puteți găsi cel mai ușor o poliță potrivită nevoilor dumneavoastră. Vă oferim posibilitatea de a identifica, în cel mai scurt timp, contractul ideal de asigurare. Inclusiv polițele din categoria asigurărilor pentru animale pot fi găsite foarte ușor, prin intermediul sistemului nostru. Este necesar să selectați criteriile pe care doriți să le îndeplinească polița de asigurare și să oferiți informații despre ceea ce doriți să protejați prin intermediul contractului. În baza acestor detalii, vom genera, în doar câteva minute, lista celor mai convenabile oferte disponibile pentru dumneavoastră!

Cât costă o asigurare pentru animale și cum puteți plăti valoarea ei?

Costurile poliței pot diferi, în funcție de companie și de numărul și tipul animalelor asigurate. În lista ofertelor pe care o generează sistemul nostru veți găsi cu siguranță una convenabilă. După ce ați ales-o, o puteți cumpăra instant. Plata poate fi efectuată cu card bancar sau prin transfer bancar!

Disclaimer: Vă informăm că asigurari.ro funcționează ca intermediar pentru acest tip de asigurări și nu le comercializează direct. Dacă doriți o cotă pentru acest produs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, la adresa suport@asigurari.ro, iar noi vom face demersurile necesare pentru a obține oferta potrivită de la partenerii noștri de încredere.